Det er faktisk meget enkelt og ligetil, når man læser hvad Martinus skriver om det i Det Evige Verdensbillede, bog 5, stk. 77.3

“Men netop fordi de syge felter består af partikler og tomrum, kan man med sin tanke gå derned, tænke fuldkomment og få alle partikler på plads igen. Det sker øjeblikkeligt. Nye organer kan komme frem, der kan f.eks. komme nye lunger omtrent på et øjeblik.”

Det lyder jo særdeles forjættende, MEN – og ja, det er et MEGET stort men. For som han skriver efterfølgende:

“Men det betyder ikke, at man med det samme kan lave mirakelhelbredelse, det skal man ikke tro. Man skal nå op til et meget større herredømme over sin tænkeevne. Det er jo tænkeevnen, der skal bruges, og det er den, der er hovedfaktoren i hele vor væremåde og fremtræden.”

Så har vi vist et stykke vej endnu. Han afslører det jo også lidt i den første del af citatet, “tænke fuldkomment” – Det er vist ikke lige det der ligger om hjørnet for os 😉

Og her kommer lige citatet i sin fulde længde.

“Når man i fremtiden bliver tilstrækkeligt udviklet, vil man med sin tanke kunne lave mirakelhelbredelse. Når nu et område er blevet sygt, er der tale om mikrokosmiske eksplosioner, der på overfladen ser ud som kræft. Men netop fordi de syge felter består af partikler og tomrum, kan man med sin tanke gå derned, tænke fuldkomment og få alle partikler på plads igen. Det sker øjeblikkeligt. Nye organer kan komme frem, der kan f.eks. komme nye lunger omtrent på et øjeblik. Men det betyder ikke, at man med det samme kan lave mirakelhelbredelse, det skal man ikke tro. Man skal nå op til et meget større herredømme over sin tænkeevne. Det er jo tænkeevnen, der skal bruges, og det er den, der er hovedfaktoren i hele vor væremåde og fremtræden.”

Det kan i øvrigt meget anbefales at læse helle stykket 🙂

https://www.martinus.dk/da/dtt/index.php?bog=65&stk=77&pkt=3