Og hvordan skal det så lige forståes ?

Jo, det fortæller Martinus helt tydeligt i artiklen, Verdenssituationen og “Guds billede”, Julekosmos, 1960-1961. Det var det særlige år, hvor der kun udkom et Kosmos i to år, da økonomien ikke var til at udgive flere.

“Der er lige så stor en forskel på det jordiske menneskes nuværende organisme og det virkelig totalt fuldkomne menneskelegeme som den, der er på en gorillas organisme og nævnte nuværende jordmenneskeorganisme.”

Der må siges at være meget stor forskel, faktisk så stor forskel, at vi næsten ikke kan forestille os det. Bare det at kigge på en gorillas enorme og meget grove korpus, giver os jo problemer med at forestille os hvordan det nogen sinde skulle blive til den krop vi render rundt i i dag.

Vi tager lige et større udsnit af teksten, hvor der kommer lidt flere detaljer med, som findes under stykoverskriften: Mennesker der har overdimensioneret dyrebevidsthed kan umuligt udgøre et virkeligt fuldkomment menneskerige.

“Den nuværende menneskeorganisme er blevet kaldt menneskeorganisme, men den er i virkeligheden endnu ikke noget virkeligt menneskelegeme. Der er lige så stor en forskel på det jordiske menneskes nuværende organisme og det virkelig totalt fuldkomne menneskelegeme som den, der er på en gorillas organisme og nævnte nuværende jordmenneskeorganisme. Den virkelige menneskeorganisme, der ikke på nogen som helst måde er beregnet på at være redskab for dyrebevidsthed og dyriske tankearter, er ikke en pattedyrsorganisme. Den fødes ikke af kvinder. Den materialiseres på det fysiske plan af sit ophav.”

Det er faktisk en ret så interessant artikel, hvor Martinus kommer ind på flere forskellige ting. En af dem er bl.a. “arbejdstimer”, som var grunden til at jeg “faldt over den” 🙂

http://www.martinus.dk/da/kosmos/kosmos/1961/kos1961-01-003.php