Ja, det er måske ikke ligefrem det første vi tænker, når vi kigger på vores dagligdag her på planeten, men det skal så også lige forståes helt modsat :-O Hvilket måske endda gør det endnu mere uforståeligt 😉

I artiklen, Den kosmiske læreanstalt, fra Kosmos 9, 1972, skriver Martinus følgende:

“Sådanne uvidende væsener som jordmenneskene har Forsynet derfor anbragt i “bombesikre rum”, hvor der gives dem lejlighed til at eksperimentere på egen hånd uden at lave alt for store ulykker, …”

Og nu dæmrer det måske hvad det er Martinus mener; Det er faktisk os resten af universet skal beskyttes imod.

Videre nede i stykket skriver han, hvor han også er lettere humoristisk, således:

“Jordmenneskehedens mentale sfære udgør for tiden en sådan universel “forsøgskælder” eller et “kosmisk-kemisk forsøgslaboratorium”, [slut på side 100] hvor jordmennesker får lov at blande tankestoffer på alle mulige måder og at se, hvad resultatet bliver. Foreløbig foregår forsøgene ret planløst i det jordmenneskelige laboratorium. Man blander sine tankestoffer for at få profit og magt og berømmelse som resultat, men opnår i det store og hele blot en masse eksplosioner, som får “laboratoriet” til at ryste i sin grundvold og virker dræbende eller lemlæstende på mange af “laboratorieassistenterne”.”

Det er så dog også kun i øjeblikket, at det foregår planløst. Se her, i et stykke længere nede i artiklen, hvad hvad Martinus skriver:

“Fra deres “bombesikre eksperimentkælder”, som de endnu er nødt til at være i, fordi de omgås de kosmisk-kemiske sprængstoffer så naivt og letsindigt, har de jordiske mennesker udsigt til den tegning, som de efterhånden skal lære at arbejde efter. De skal lære ligesom solene at kunne funkle og stråle såvel over retfærdige som uretfærdige, over onde og gode.”

Det er i øvrigt ret så anbefalelsesværdigt at læse hele artiklen 🙂

http://www.martinus.dk/da/kosmos/kosmos/1972/kos1972-09-099.php