Ja, det kan måske lyde som en ret finurlig ting det Martinus siger lige i dette citat fra Artiklen, “Den ny verdenskultur efter ragnarok”, fra Kosmos nr. 8, 2006:

“Alle disse topolede mennesker bor ikke i huse, de bygger store paladser, hvor de har fælles arrangementer, fælles spisning, underholdning og biografer.”

Men når vi lige tænker lidt over det, vil vi se at det giver mening. I naturen går intet til spilde. Alt er til for et formål. Alt i livet er faktisk til for et formål. Derfor er det også kun her i den ufærdige-jordmenneske-zone, at vi oplever spild, overforbrug og frådseri, og hvor der ikke er nok til alle. Derfor giver det så meget mening at det optimale er at bo sammen, hvilket Martinus også kommer ind på lige efter ovennævnte citat, “det er billigere”. Det er optimal brug af ressourcerne. Og tillæg så dertil at vi går mod enhed og fællesskab, så er det jo logisk, at det må blive sådan 🙂

“Det bliver fælles og meget billigere.
I dag dør mange mennesker af sygdom, men til den tid kommer de alle højt op i årene, fordi de kommer til at leve sundt. Kosten ved fællesspisningen i fællespaladserne vil blive lavet i overensstemmelse med de højeste sundhedsforskrifter, der bygger på de højeste åndelige erfaringer.
I fremtidsstaten vil man ikke bo i byer, men i store paladser med store parker og skove omkring sig. Og det vil ikke virke som byer med gader og slumkvarterer. Det vil være indrettet efter den højeste fuldkommenhed.”

Og det lyder jo nærmest helt fantastisk 🙂

Det er i øvrigt en særdeles læseværdig artikel, hvor Martinus fremkommer med mange interessante detaljer 🙂